Στέφανος Μιχαήλ: Η απάντηση για το παιδί της συντρόφου του – «Αφού είμαστε μαζί, πρέπει να είμαι πατέρας και γι’ αυτό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη σχέση του με τη Νάταλια Κάτερ, για την μεγαλύτερη αδυναμία του.

«Η υποκριτική ήταν μοιραίο γεγονός, προέκυψε τυχαία από μία γνωριμία με τον Κούλη Νικολάου όταν πήγα να κάνω έναν βοηθητικό ρόλο σε μία σειρά. Όσες φορές ένιωσα ανταγωνισμό από άλλους ηθοποιούς τραβήχτηκα πίσω, δεν τους ανταγωνίζομαι, γιατί ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι μπορώ να κάνω», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πως δέχεται φλερτ στα social media, λέγοντας: «Πάντα υπάρχουν μηνύματα με βίντεο και φωτογραφίες για φλερτ. Την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού την είχα βιώσει στη Ρόδο όταν μία κοπέλα πήρε μία βλεφαρίδα από το πρόσωπο μου και την κράτησε».

Όσο για τη σύντροφό του, Νάταλι Κάτερ, ο Στέφανος Μιχαήλ εξομολογήθηκε:  «Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι μόνο της Νάταλι ή και δικό μου, από την στιγμή που είμαστε μαζί πρέπει να είσαι πατέρας και για αυτό το παιδί. Όταν κάνουμε το επόμενο βήμα θα το μάθετε, δεν θα μείνει κρυφό», είπε.

Τέλος, ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε πως η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι η ευαισθησία του, ενώ τόνισε πως λυγίζει πολύ εύκολα.

Read More

And More