Στέφανος Μιχαήλ: Το spoiler που έδωσε για το αποψινό φινάλε του Α’ κύκλου του Famagusta

Ο Στέφανος Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί της Κυριακής. Ο αγαπημένης ηθοποιός μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και την συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Mega, Famagusta.

«Είναι πολύ ενδιαφέρων ο ρόλος μου. Δεν είναι «παλιόπαιδο» όμως. Αυτό που μού συμβαίνει δεν μπορώ παρά να το θεωρήσω μοιραίο. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Κούλλη Νικολάου και θέλω να είμαι ταπεινός και να κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα για τη ζωή που έχω σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

«Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή «απόλυτος» στα θέλω μου. αλλά σε μία σχέση ισορροπείς τα θέλω σου με τα θέλω του άλλου. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία με την σύντροφό μου, είναι πιο κοινωνική, εγώ είμαι πιο εσωστρεφής. Υπάρχει όμως αγάπη και θέληση για το μέλλον μας και έδεσε όλο αυτό» εξομολογείται ο ηθοποιός.

 

Τέλος έδωσε ένα spoiler για το Famagusta: «Στην σκηνή στο δικαστήριο, κάποια στιγμή στην αίθουσα θα εμφανιστεί κάποιος…. και θα γίνει κάτι. Έρχονται “επεισοδιάρες” στον Β’ κύκλο του Famagusta», αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Read More

And More