Στέλιος Διονυσίου: Αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον πατέρα του όταν τον είδε για πρώτη φορά στη σκηνή

Την αποκάλυψη πως βρίσκονται ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές για να γίνει μια σειρά, αφιερωμένη στη ζωή του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου έκανε ο Στέλιος Διονυσίου μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα.

Ο Στέλιος Διονυσίου στη συνέντευξή του, μίλησε ακόμα για την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε δίπλα στον πατέρα του, τον πόλεμο που δέχτηκε στα πρώτα του βήματα από συναδέλφους του αλλά και στο κατά πόσο η δουλειά του επηρέασε την προσωπική του ζωή.

«Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή μαζί του, με έβλεπε ότι από το άγχος μου δεν έβγαινε η φωνή, και γυρνάει και μου λέει στο αυτί, “κλείσε τα μάτια όπως κάνουμε στο σπίτι που τραγουδάς”. Δε γύρναγα καν να τον κοιτάξω. Όταν τελείωσα και γύρισα να τον κοιτάξω, ήταν δακρυσμένος, ήταν σαν να μου έλεγε “προχώρα αγόρι μου κι εγώ είμαι εδώ”.

Θυμάμαι όμως και από συνεντεύξεις που έχει δώσει που έλεγε ότι “εντάξει, ο Άγγελος έχει κάνει την καριέρα του, τις επιτυχίες του, αλλά ακούστε τον άλλον σε λίγα χρόνια, τον Στελλάρα, και θα δείτε”» είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

«Σίγουρα έχω δεχτεί πόλεμο στη δουλειά. Μετά από πάρα πάρα πολλά χρόνια, πριν 4-5 χρόνια, είχα πόλεμο μέσα στην ίδια μου την εταιρεία από συναδέλφους που ζήταγαν να μου βάλουν φρένο γιατί ήμουν μικρός» αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, ο Στέλιος Διονυσίου είπε, «Η δουλειά μου δεν επηρέασε την προσωπική μου ζωή. Με την πρώην γυναίκα μου, όταν γνωριστήκαμε δεν ήμουν ακόμα τραγουδιστής. Μαζί το ζήσαμε, μαζί το χτίσαμε. Έμαθε μέσα από αυτό. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Με τη καινούργια μου σύντροφο κάνουμε την ίδια δουλειά, έχουμε κοινές ώρες και όταν έχεις κοινές ώρες με τον άνθρωπό σου είναι σίγουρα καλύτερα. Δε λέω όχι σε έναν δεύτερο γάμο».

Read More

And More