Στέλιος Κουδουνάρης: Η συγγνώμη στην Ανδρομάχη – «Μπορεί να κρατήσει το φόρεμα της Eurovision»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος σχεδίασε το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη φετινή Eurovision αποκάλυψε τον λόγο που ζήτησε συγγνώμη από την νεαρή τραγουδίστρια.

«Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη», συμπλήρωσε αποκαθιστώντας την αλήθεια.

 

Read More

And More