Στέλιος Κουδουνάρης: Σοκάρει για τη σπείρα που τον λήστεψε – «Σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη μεγάλη απάτη στην οποία έπεσε θύμα, όταν μία σπείρα του «άδειασε» τον επαγγελματικό του λογαριασμό.

«Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημά μου και με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα, που υποτίθεται ότι ήταν η κοπέλα από το φαρμακείο. Μου λέει έρχεται η αδερφή μου να πάρει το τάδε φόρεμά σου, δώσε μου τον λογαριασμό σου να σου βάλω τα 200 ευρώ και να σου στείλω την απόδειξη. Της δίνω τον λογαριασμό και κάποιους κωδικούς. Μπήκαν μέσα και σχεδόν μου άδειασαν τον λογαριασμό» αποκάλυψε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Τυχαία σταμάτησε όλο αυτό, ηλεκτρονικά δεν προστατεύθηκα πουθενά. Πήγε ένας κύριος που ήταν μέλος της σπείρας σε ένα υποκατάστημα στη Θήβα να ξεμπλοκάρει τους κωδικούς της κάρτας του. Έκανε σαματά και δόξα τω Θεώ η κοπέλα είδε στον λογαριασμό του το όνομά μου και όταν τον ρώτησε “τι σχέση έχετε με τον κύριο Κουδουνάρη;”, εκείνος είπε δεν τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της τράπεζας και με ρώτησε αν έχω κάνει κάποιες μεταφορές στον τάδε κύριο και ότι μου έχουν αδειάσει τον λογαριασμό. Το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο» τόνισε ο πρώην κριτής του My Style Rocks.

 

«Ο άνθρωπος αυτός έφυγε από την τράπεζα, δεν ειδοποίησαν την Ασφάλεια. Η σπείρα είναι πάρα πολύ μεγάλη και επικίνδυνη, έχουν πάρει από επαγγελματίες μέσα σε 8-10 μήνες πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ» κατέληξε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Read More

And More