Στέλιος Κρητικός: «Είναι συγκλονιστικό, δεν μπορώ να το ξεχάσω» – Η εξομολόγηση για την στιγμή που έγινε πατέρας

Καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα τέσσερα παιδιά του και ειδικότερα για την σχέση του με τους δύο μεγάλους του γιους.

«Έγινα πατέρας στα 27! Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν τα παιδιά και δεν με ενδιαφέρει να με θυμάμαι», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

«Αισθάνομαι νέος, θέλω και στο μικρότερο παιδί μου να δώσω τον χρόνο και τη σημασία που χρειάζεται να με γνωρίσει και να ξέρει με ποιον άνθρωπο έχει να κάνει», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Όσο για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Το πιο συγκλονιστικό που έζησα με τον Μιχαήλ – Άγγελο, σαν πρώτο παιδί ήταν πως έκλαιγε, σπάραζε και όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου σταμάτησε να κλαίει. Και τώρα που το λέω, είναι κάτι συγκλονιστικό που δεν μπορώ να το ξεχάσω».

Για το εάν επεμβαίνει σε θέματα των παιδιών του: «Δεν νιώθω αγωνίες ώστε να πάω να ρωτήσω εγώ πρώτος για τα πιο προσωπικά τους θέματα.  Όποτε χρειάστηκε να ζητήσουν την άποψή μου ήμουν πάντα εκεί να τους πω τη δική μου άποψη και το πώς θα λειτουργούσα εγώ», απάντησε ο Στέλιος Κρητικός.

Read More

And More