Στέλιος Κρητικός στον Αρναούτογλου: «Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο»

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show μαζί με τους γιους του, Μιχαήλ – Άγγελο και Άρη.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα και την πορεία του στην υποκριτική, τον χωρισμό του αλλά και τη νέα ζωή δίπλα στην δεύτερη σύζυγό του με την οποία απέκτησαν δυο κόρες

«Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ Άγγελος ήμουν 27 ετών. Τα παιδιά μου δεν έζησαν ποτέ εύκολα, όπως και σήμερα είναι δύσκολα. Κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο μήνα, δεν έχει σταματήσει αυτό, δεν έχει αλλάξει κάτι, ποτέ δεν έκανα έξοδα και δεν μπορούσα», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κρητικός.

Για τον χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο: «Δεν ήταν εύκολος χωρισμός, είχε δυσκολίες, αλλά θέλει υπομονή, θέλει αγάπη, θέλει πίστη, φροντίδα. Το πιο εύκολο είναι να τα κάνεις όλα μπάχαλο, ενώ το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την γκρίνια σου και να πεις, πάμε να το ξαναδούμε. Ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που ήμασταν μαζί και πολύ δύσκολη η στιγμή του χωρισμού», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή: «Ήμασταν έξι χρόνια μαζί. Έκλεισε ο κύκλος ο συγκεκριμένος. Η δουλειά μας είναι περίεργη κι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένιωσα ότι εγώ πρέπει να σταματήσω.

Ήμασταν στην Πάτρα, είχαμε ξεκινήσει περιοδεία και πήγα στο καμαρίνι… Αυτό που κάναμε ήταν δύσκολο. Συνήθως στη δουλειά μας δουλεύεις 1-2 χρόνια. Εμείς κουμπαριάσαμε, γελάσαμε τόσο πολύ κι έχουμε ζήσει άπειρες στιγμές. είπε ο Στέλιος Κρητικός καλεσμένος στο The 2Night Show.

Read More

And More