Στέλιος Κρητικός: Το bullying που δέχτηκε μετά τα 40 – «Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης, για μένα ένα τίποτα»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του αλλά και το bullying που δέχτηκε πριν μερικά χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας άνθρωπος, έπαιξα, άκουσα τη χειρότερη κριτική που μπορούσε να ακούσει ένας ηθοποιός. Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε καν να με δει, ούτε να ακούσει το όνομά μου.

Ο παραγωγός με είχε δει και μου είχε πει θέλω οπωσδήποτε να είσαι στην παράσταση. Το αναφέρει στον σκηνοθέτη και λέει πρέπει να περάσουν όλοι από οντισιόν. Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και ακούω το ένα μετά το άλλο… Τον λυπήθηκα, ήταν πολύ μικρός μπροστά μου. Για τον περισσότερο κόσμο είναι ένας τεράστιος σκηνοθέτης και ηθοποιός. Για μένα είναι ένα τίποτα», εξομολογήθηκε ο Στέλιος Κρητικός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164