Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Ένα ζευγάρι… επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι! Όλες οι φορές που τους είδαμε σε παιχνίδια και όχι μόνο

Η Όλγα Πηλιάκη κάνει το ντεμπούτο της στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2024. Η γνωστή Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής είναι παντρεμένη με τον Στέλιο Χανταμπάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Πρόκειται και για το μοναδικό ζευγάρι της showbiz το οποίο μετρά και τις περισσότερες συμμετοχές σε ριάλιτι επιβίωσης.

Στέλιος Χανταμπάκης – Survivor 2017

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε την αρχή το 2017 και στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, το οποίο σημείωσε και τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Πρόκειται για τον πιο.. εκρηκτικό παίκτη που βρέθηκε εκείνη την περίοδο στο ριάλιτι, μέχρι να ακολουθήσει η δεύτερη συμμετοχή του στο All Star η οποία κατάφερε να «σβήσει» τα αρνητικά σχόλια και τις «επιθέσεις» που είχε δεχτεί.

To 2017 το όνομα του ενεπλάκη σε αρκετές συγκρούσεις στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης αρκετές φορές είχε ξεσπάσει κατά της ομάδας τους, ενώ η κόντρα του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε στην ιστορία του Survivor.

Τα δημοσιεύματα εκείνης της εποχής ανέφεραν πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είχε αντιληφθεί τον εκνευρισμό και την ταραχή που προκαλούσε η συμπεριφορά του στους τηλεθεατές του Survivor. Κάτι το οποίο φάνηκε και από την πρώτη του αντίδραση, όταν ενημερώθηκε πως αποχωρεί από το παιχνίδι, μια εξέλιξη που δεν περίμενε.

Στέλιος Χανταμπάκης – Nomads 2018

Ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε η συμμετοχή του στο Nomads το τηλεπαιχνίδι με το οποίο ο ANT1 προσπάθησε να «χτυπήσει» το Survivor του ΣΚΑΪ.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι πραγματοποιήθηκαν στη Μαγαδασκάρη, ωστόσο η συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη απέναντι στους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, ξάφνιασε θετικά το τηλεοπτικό κοινό.

Έχοντας αντιληφθεί τα λάθη του παρελθόντος και τις «εκρήξεις» του στο Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης, αρκετά πιο χαλαρός και ήρεμος, πετυχαίνει τον στόχο του βγαίνοντας νικητής του Nomads για το 2018, κερδίζοντας τις 150.000 ευρώ.

Στέλιος Χανταμπάκης – Survivor All Star 2023

Έξι χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor, την περσινή σεζόν, ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε ένας… άλλος στον Άγιο Δομίνικο, καθώς τίποτα δεν θύμιζε την πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι για την οποία και δέχτηκε σκληρά σχόλια.

Έχοντας διαρκώς στη σκέψη του την οικογένειά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να φτάσει μέχρι το τέλος, ωστόσο προς έκπληξη όλων, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. 

«Ήθελα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω και ‘γω από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. Δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα», είχε δηλώσει κατά την αποχώρησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Όλγα Πηλιάκη – Nomads 2017

Η Όλγα Πηλιάκη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο Nomands,  ένα χρόνο πριν τη μεγάλη νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια ταξίδεψε στις Φιλιππίνες όπου και συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1. Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Αποστολία Ζώη. Ωστόσο η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. 

«Τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη σας! Σύντομα κοντά σας», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. 

Όλγα Πηλιάκη – Dancing With The Stars 2018

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, εντυπωσίασε κατά τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars.

Η Όλγα Πηλιάκη συμμετείχε στο χορευτικό σόου στο πλευρό του χορογράφου, Γιώργου Κετσερίδη με τον οποίο και κατάφεραν να τερματίσουν στην τρίτη θέση.

Η Όλγα Πηλιάκη μετά την εμπειρία της στη ζούγκλα του Nomads και στο παρκέ του χορευτικού σόου θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στο Survivor.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη συμμετέχει στο Survivor 2024, το οποίο αυτή την Κυριακή 7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ .

Read More

And More