Στέλλα Γεωργιάδου για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορεί κανένας κύριος Λιάγκας να αμφισβητεί την καριέρα κανενός»

Η Στέλλα Γεωργιάδου απάντησε στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με τους συμμετέχοντες του, «Ι am celebrity get me out of here».

Η τραγουδίστρια με αφορμή τη συμμετοχή της στο ριάλιτι περιπέτεια του ΣΚΑΪ, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα, όπου και απάντησε στις σκληρές κριτικές που δέχτηκε.

Για τα κακόβουλα σχόλια στα social media: «Ήμουν έτοιμη για την κριτική στην εξωτερική μου εμφάνιση. Δικό μου πρόσωπο είναι, ό,τι θέλω το κάνω. Αν κοιμόμαστε και ξυπνάμε και είμαστε χαρούμενοι με το πρόσωπό μας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

Μου είπαν ότι έπεσε πολύ φτυάρι, αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορη. Σίγουρα πίσω απ΄αυτά κρύβονται άνθρωποι που έχουν μένος. Κάτι άλλο τους φταίει και ξεσπάνε πάνω μας», είπε για τα σχόλια στο twitter.

Η Στέλλα Γεωργιάδου απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι: «Είναι σκληρό, πολύ σκληρό. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι όλοι τους έχουν καριέρα. Δεν μπορεί ο κ. Λιάγκας να αμφισβητεί την καριέρα κανενός. Δεν ξέρω γιατί αμφισβητεί κάποια πράγματα. Πουλάει το αρνητικό σχόλιο. Το καλό σχόλιο δεν πουλάει», απάντησε η Στέλλα Γεωργιάδου.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More