Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»

Η Στέλλα Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, την αποχή της αλλά και την μεγάλη της επιτυχία «Τώρα Μου Μιλάει» στην οποία συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λάνθιμο.

«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Μου λείπει αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου», ανέφερε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Ξέρεις πόσοι συνάδελφοι με έπαιρναν τηλέφωνο τον πρώτο καιρό και μου έλεγαν ότι ήταν μέσα στην ανασφάλεια; Ήξερα τι έκανα», πρόσθεσε ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη μεγάλη της επιτυχία. 

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε. Είχε γράψει: σκηνοθεσία νούμερο 3. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε. Είχαν γίνει όλα πολύ γρήγορα σε ένα green box, αναρωτιόμουν πώς θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Ακόμα και σήμερα όμως φαίνεται πολύ φρέσκο»,  πρόσθεσε Στέλλα Γεωργιάδου καλεσμένη στο The 2Night Show. 

Read More

And More