Στέλλα Στυλιανού: «Πρόσφατα επισκεφθήκαμε με τη μαμά μου το σπίτι της στα Κατεχόμενα, η στιγμή ήταν συγκλονιστική»

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο, Ράνια Θεοδωρακοπούλου παραχώρησε η Στέλλα Στυλιανού.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς μπήκε στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και για το πώς βίωσε τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση.

«Δεν είχα καταλάβει από μικρή πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Είχα όμως μία φυσική περιέργεια. Η τηλεόραση “ήρθε” σε εμένα. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, με πολλή πίεση και άγχος. Όσα επικριτικά σχόλια κι αν δέχτηκα, έλεγα ότι θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Δεν ξεπερνώ εύκολα τα όρια για να μπω εγώ μπροστά, θα έρθει η στιγμή μου. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές μου στον αέρα ήταν όταν δεν δούλευε το autocue», είπε Στέλλα Στυλιανού.

Στη συνέχεια, η Στέλλα Στυλιανού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να στραφεί στην ψυχαγωγία, λέγοντας: «Η ψυχαγωγία είναι δύσκολη, γιατί πρέπει να γεννήσεις την είδηση, ενώ στην ενημέρωση τα θέματα υπάρχουν ήδη. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν χάσει τον ρόλο τους. Ο τηλεθεατής θέλει να αποφορτίζεται από την ενημέρωση. Δεν ξέρω πως «παντρεύεται» το έγκλημα με κάτι… ψυχαγωγικό. Δεν τίμα το επίπεδο μας ως τηλεθεατές να ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές κόντρες».

Με καταγωγή από την Κύπρο, η Στέλλα Στυλιανού σημείωσε: «Οι γονείς μου έχουν ζήσει τον πόλεμο στην Κύπρο. Κάθε φορά που μου λένε ιστορίες, κομπιάζουν. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε με τη μαμά μου το σπίτι της στα Κατεχόμενα και η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Η σειρά Famagusta ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να υπενθυμίσει στους παλαιότερους και να «διδάξει» τους νεότερους».

Read More

And More