“Still Standing”: Η Μαρία Μπεκατώρου τα κατάφερε και στέκεται και φέτος στο… τηλεοπτικό της ύψος!

Κι ,όμως, τα κατάφερε… Κι ,όμως, τα κατάφερε πέρσι να μπει στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη και να μην ζήσει αυτό που λέμε, απόλυτη αποτυχία. Κατάφερε να μπει στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη και να κάνει την έκπληξη και να κάνει την διαφορά.

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε για πρώτη φορά το “ναι” στη πρόκληση του να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι και της βγήκε σε καλό. Το “Still Standing” ήρθε στο δρόμο της κι όχι δεν ήταν για ΄κείνη παγίδα. Ήταν κανονικό δώρο!

Μάλιστα, παρά τις… αναταράξεις που υπήρξαν αρχικά φέτος στους πίνακες τηλεθέασης, το “Still Standing” κατάφερε στη συνέχεια να αναπτύξει και πάλι ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι καθημερινές πτήσεις του, να χαρίζουν στους Αντεννικούς, χαμόγελα ικανοποίησης.

Πιο συγκεκριμένα, το «Still Standing» ήταν πρώτο τον Νοέμβριο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας 17,6% στο δυναμικό κοινό από 18 εως 54 ετών και καταγράφοντας αύξηση 4 μονάδων συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή, τον Οκτώβριο.

Με σήμα την ταχύτητα και σύνθημα τον αιφνιδιασμό το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, έρχεται καθημερινά στις 5.30 μ.μ. στον ΑΝΤ1 για παιχνίδι μέχρι τελικής… πτώσης!

Η Μαρία Μπεκατώρου φρεσκάρει τις γνώσεις μας και γεμίζει καθημερινά τα απογεύματά μας με δυνατές στιγμές.

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν το «Still Standing» θα στηρίξει τα παιδιά των «Παιδικών Χωριών SOS» μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάνε την Αγάπη, Πράξη».

 

 

 

Read More

And More