Στηβ Μιλάτος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία βιασμού της 21χρονης Αγγλίδας

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στηβ Μιλάτος, ο οποίος κατηγορήθηκε από 21χρονη Αγγλίδα τουρίστρια στη Ρόδο για πράξη βιασμού. Ο 30χρονος που ανέμενε την εξέλιξη αυτή, δεν έκρυψε την χαρά του βγαίνοντας από το τμήμα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης, Στέλιος Αλεξανδρής και Πολυξένη Χατζηγιάννη μίλησαν στην εκπομπή T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για την τελευταία εξέλιξη.

Σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου, το 30χρονο μοντέλο και πρώην παίκτης ριάλιτι απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Τώρα, καλείται πλέον να καταβάλει χρηματικό ποσό της εγγύησης, ύψους 2.000 ευρώ και να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα.

«Με βάση το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν προκύπτει καν συνουσία, αυτό σημαίνει ότι ήταν κάτι πολύ μικρό και κάτι απόλυτο συναινετικό. Δεν βρέθηκαν ούτε κακώσεις στο σώμα της κοπέλας, ούτε φθορές, ούτε που να προκύπτει την άσκηση βίας», ξεκαθάρισε η Πολυξένη Χατζηγιάννη.

«Το γεγονός ότι κατέθεσε η φίλη της ότι η 21χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας είναι ψευδές. Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι ή κάποια κάκωση. Δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα. Κατέθεσε ψευδώς και η φίλη της», συμπλήρωσε ο Στέλιος Αλεξανδρής μιλώντας στο T-Live.

Τι υποστήριξε ο 30χρονος στην απολογία του

Ο 30χρονος, κατά την απολογία του – σύμφωνα με τo dimokratiki.gr – ανέφερε ότι το βράδυ της 24ης Μαϊου 2022, όπως είπε, ήταν στην δουλειά του και γύρω στις 00:00 π.μ. επισκέφθηκε το μαγαζί που δουλεύει η 21χρονη με τις φίλες της. Όπως είπε το γνωστό μοντέλο, η καταγγέλλουσα και οι φίλες της συζητούσαν με τους θαμώνες και το προσωπικό και η καταγγέλλουσα αφού τον ρώτησε πώς τον λένε ζήτησε την ηλεκτρονική διεύθυνση του στην εφαρμογή “INSTAGRAM”.

Ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι τον ρώτησε πού θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και εκείνος τους πρότεινε το μαγαζί  που μένει ανοιχτό έως αργά, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση αν θα περάσει και εκείνος από εκεί.

Ανέφερε πως όταν η 21χρονη και η παρέα της έφυγαν λίγο αργότερα του έστειλε μήνυμα ρωτώντας τον πότε θα πάει κι εκείνος. Πραγματι μετέβη στο με τους φίλους του μετά από περίπου μισή ώρα και τότε η καταγγέλλουσα με τις φίλες της κάθισαν στην παρέα τους.

Στη συνέχεια ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η καταγγέλλουσα, αφού συζήτησε με άλλους άνδρες επέστρεψε και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά και πως όταν τη ρώτησε αν θέλει να πάνε κάπου πιο ήσυχα εκείνη δέχτηκε.

Συνεχίζοντας την απολογία του, ο 30χρονος ανέφερε ότι σε είκοσι μέτρα από το μαγαζί υπάρχει ένα σπίτι υπό κατασκευή, απέναντι σε άλλα ήδη κατοικημένα σπίτια στην αυλή του οποίου άρχισαν ερωτικές περιπτύξεις και πως εκείνη του ξεκούμπωσε το παντελόνι και του έκανε στοματικό έρωτα κι όταν της ζήτησε να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη εκείνη δέχθηκε.

Επιπλέον το μοντέλο ισχυρίζεται ότι η ερωτική πράξη κράτησε πολύ λίγο καθώς του φάνηκε ότι άκουσε φωνές ισχυριζόμενος επιπλέον ότι εκείνη την ώρα συνειδητοποίησε ότι έπεσε το σκουλαρίκι του και της είπε να πάει στις φίλες της κι εκείνος θα έμενε πίσω για να ψάξει να το βρει και έκτοτε δεν την ξαναείδε.

Την επόμενη ημέρα όπως είπε, πληροφορήθηκε ότι του υπέβαλε μήνυση για βιασμό.

Επιπλέον, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στην ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο κ. Π. Κοτρέτσος στην οποία αναφέρεται ότι δεν διαπιστώνονται σημάδια τα οποία να υποδηλώνουν πρόσφατη συνουσία, πράγμα που όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, ενισχύει την αλήθεια των λεγόμενων του ότι η συνουσία διήρκησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ότι δεν προκύπτει κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να μαρτυρά κακοποίηση πόσω δε μάλλον βιασμό, σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Επιπλέον σε ό,τι αφορά τα όσα είπε η καταγγέλλουσα ότι επιχείρησε να διαπράξει κακό στον εαυτό της, υποστηρίζει στην απολογία του ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά και από κανένα σημάδι στο κορμί της νεαρής καταγγέλλουσας αποδεικνύεται αυτός ο ισχυρισμός.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Read More

And More