Στο Mega η Σίσσυ Χρηστίδου; Τι θα γίνει τελικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Tα πάνω  κάτω φαίνεται πως θα φέρει η νέα σεζόν στο τηλεοπτικό σκηνικό αφού οι αλλαγές που θα δούμε θα είναι πολλές. Ένα από τα ονόματα των οποίων το τηλεοπτικό μέλλον συζητείται πολύ το τελευταίο διάστημα είναι αυτό της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία δεν έχει ανανεώσει ακόμα τη συνεργασία της με το Open ενώ πολύς λόγος έχει γίνει και για την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με το Mega ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ήδη υπογράψει με τον ΣΚΑΙ όχι για ένα αλλά για δυο πρότζεκτ.

“H Σίσσυ  Χρηστίδου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τον Παύλο Σταματόπουλο στο πλευρό της και ενδεχομένως και κάποια άλλα άτομα από την εκπομπή της ενώ η Δανάη Μπάρκα όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Από την άλλη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέγραψε στον ΣΚΑΙ για το “Αγρότης μόνος ψάχνει” ενώ θα κάνει και το My Style Rocks” ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More