Στο εδώλιο ο γνωστός δικηγόρος για διαρροή πορνογραφικού υλικού: Τι λέει στο T-live η 22χρονη κοπέλα

Ο πασίγνωστος δικηγόρος που κατηγορείται από τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αρετή Παλιού για διαρροή πορνογραφικού υλικού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών, απολογήθηκε το πρωί της Τρίτης 22/2.

Στο πλευρό της 22χρονης Αρετής, εκτός από την οικογένειά της, βρισκόταν η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, η απολογία του γνωστού δικηγόρου διήρκησε περίπου τρεις ώρες και οι ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν πάρα πολλές. Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος δήλωσε πως ναι μεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας τότε, ωστόσο η εμφάνισή της δεν παρέπεμπε σε ηλικία της, κάτι που τον «παραπλάνησε».

Η Αρετή δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha ότι «η ταλαιπωρία που βιώνουμε από τον Ιούλιο είναι αδιανόητη και δεν περιγράφεται. Προσπαθούμε να στεκόμαστε στα πόδια μας για να τα καταφέρνουμε σε κάθε δικάσιμο. Περιμένουμε τη δικαίωση, τίποτα άλλο. Το αναμενόμενο είναι ο κατηγορούμενος να αρνηθεί τις κατηγορίες. Το θέμα είναι ότι οι αντιφάσεις που πέφτει είναι προφανείς. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους. Προχωράμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι».

Η δικάσιμος για το κακούργημα της ασέλγειας ορίστηκε για τις 4 Απριλίου.

Read More

And More