Στο… μικροσκόπιο τα “χρυσά” συμβόλαια του Alpha!

Πανικός επικρατεί αυτή την εποχή στον Alpha κι αν με ρωτάς, είναι κι απόλυτα φυσιολογικό, μετά τις τελευταίες, ραγδαίες εξελίξεις, που οδήγησαν στην μεταπώληση του μεγαλύτερου μετοχικού κεφαλαίου του καναλιού στη Motor Oil!

Alpha και Star, Star και Alpha έχουν γίνει ένα, ή… σχεδόν ένα τηλεοπτικό μαγαζί και το μόνο σίγουρο είναι, πως παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων ότι δεν… θ΄ανοίξει ρουθούνι, εννοείται πως αλλαγές θα υπάρξουν και θα έχουν σαρωτικό χαρακτήρα.

Βλέπεις, οι νέοι… “νοικοκυραίοι” έχουν απαιτήσει να γίνει “συμμάζεμα” στο μαγαζί της Κάντζας και γι ΄αυτό έχει σημάνει και συναγερμός. Κι αυτή τη φορά ο συναγερμός έχει ηχήσει και στα πιο υψηλά κλιμάκια.

Και δεν θα μποορούσε να γίνει και διαφορετικά, από την στιγμή που απ ΄ότι μαθαίνω στο… μικροσκόπιο έχουν μπει και τα “χρυσά” συμβόλαια του καναλιού. Συμβόλαια που αν σκεφτεί κανείς το τι καιρούς περνάμε, μοιάζουν να είναι βγαλμένα από… παραμύθι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που έχω, οι star της πρώτης γραμμής του Alpha και τα πολύτιμα, ακριβοπληρωμένα στελέχη του, ήδη, έχουν διαδιβάσει πως δεν έχουν σκοπό να πουν το “ναι” σε ένα γενναίο κούρεμα. Η΄τουλάχιστον να το πουν αυτό το “ναι” έτσι εύκολα κι… αβασάνιστα.

Με άλλα λόγια; Μην ξαφνιαστείς αν δεις τους star της πρώτης γραμμής του Alpha, να αναζητούν από την Άνοιξη και μετά, την τύχη τους σε άλλες τηλεοπτικές γειτονιές.

Είναι γνωστό πως συνήθως… ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο!

Read More

And More