Στο Παρά Πέντε: Αυτή η ηθοποιός είχε αρχικά επιλεγεί για τον ρόλο της Ντάλιας

Για την επιτυχία της σειράς, Παρά Πέντε αλλά και της viral ατάκες που έμειναν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μίλησαν η Έφη Παπαθεοδώρου και η Ελένη Κρίτα οι οποίες συμμετείχαν στη σειρά, ως Θεοπούλα και Μαριλένα αντίστοιχα.

Η Έφη Παπαθεοδώρου δήλωσε για το Παρά Πέντε: «H Θεοπούλα ήταν μια μεγάλη γυναικά που παιδικοφέρνει. Η δική μου προσωπικότητα διατηρεί πολύ την παιδικότητα και αυτό με βοήθησε πολύ στον ρολό της Θεοπούλας. Η πρωτοτυπία στις δυο γιαγιάδες ήταν ότι δεν επρόκειτο για κλασικές γιαγιάδες που πλέκουν ή έχουν θέματα με την κοιλιά, το στομάχι ή το κεφάλι τους. Σε μια σκηνή είχαν φέρει έναν τεράστιο σκύλο, ένα θηρίο που κάτι ήθελε να μου πει», είπε η ηθοποιός.

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε: «Από τον ρολό της Μαριλένας θυμάμαι τον καταπληκτικό χαρακτήρα της που με ενθουσίασε πριν ακόμα πάρω στα χεριά μου το σενάριο. Ο αρχικός τίτλος της σειράς ήταν “Και τώρα, τρέξτε”. Είχαμε μαζευτεί όλοι και κάποιος πέταξε τον τίτλο “Πάρα Πέντε”. Έγινε μια ψηφοφορία και επικράτησε η γνώμη του Αργυρή».

Η Ελένη Κρίτα συμπλήρωσε: «Για τον ρολό της ντάλιας, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε προτείνει την Κάτια Δανδουλάκη, αλλά εκείνη λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να τον αναλάβει, ενώ τους ποιητικούς στίχους στα τραγούδια της Αμαλίας τους έγραφε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στη σκηνή του κολυμβητήριου που πέσαμε με τα ρούχα στην πισινά, τα κορίτσια που έκαναν προπόνηση είχαν φάει κλωτσιές με τις τακουνιές μας».

Read More

And More