Στο… σκαμνί του ΕΣΡ το “Happy Day” και ο Δήμος Βερύκιος!

Στο… σκαμνί του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κάθεται η καθημερινή εκπομπή του Alpha, “Happy Day”, αλλά και το ραδιόφωνο του ομίλου Alpha 9,89!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΕΣΡ αποφάσισε να καλέσει σε ακρόαση την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά και την ραδιοφωνική εκπομπή “Αντιθέσεις”, χάρη στα λεγόμενα και στις πάντα εκρηκτικές, προκλητικές κι ακραίες – τις περισσότερες φορές -, τοποθετήσεις του “Βεζούβιου” Δήμου Βερύκιου!

Πιο συγκεκριμένα, εγκαλούνται για παραβίαση των διατάξεων που αφορούν «παράλειψη απάντησης σε αίτημα επανόρθωσης», «ακρίβεια γεγονότων-σεβασμός αναφερόμενων προσώπων», «ρατσιστικά μηνύματα» και «αξιοπρεπής συμπεριφορά», στις εκπομπές “Αντιθέσεις” (του Σπύρου Λάμπρου και του Δήμου Βερύκιου), αλλά και “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που βγήκαν στον αέρα από τον Alpha και τον Alpha 9,89 την 24η Νοεμβρίου του 2017.

Στην εκπομπή για την οποία εγκαλείται η τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Κάντζας, μεταξύ άλλων ο Δήμος Βερύκιος έδειξε στον αέρα μέχρι κι ένα τιμοκατάλογο οίκου ανοχής, παρά τις ενστάσεις από το κοντρόλ και της αρχισυντάκτριας Μαίρης Παλιαλέξη, η οποία έκανε τα πάντα για να τον αποτρέψει. Εκείνος ,όμως, συνέχισε απτόητος, μιας κι όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής, “έπαιρνε επάνω του την ευθύνη του ΕΣΡ”!

Αυτά είναι…

Read More

And More