Στον Ανακριτή ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση – Μαζί του και η πρεσβυτέρα

Ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας βρίσκεται αυτή την ώρα ο πατέρας Αντώνιος προκειμένου να απολογηθεί για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στην Κιβωτό του Κόσμου. Στο πλευρό του, έξω από το γραφείο της Ανακρίτριας και η Πρεσβυτέρα.

Σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση που αφορά στις καταγγελίες σε βάρος του, ενός 15χρονου και ενός 19χρονου φιλοξενούμενων την επίδικη περίοδο, από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022, σε δομές της οργάνωσης.

Ο πατέρας Αντώνιος εξαρχής έχει αρνηθεί κάθε σχέση με τέτοιες καταγγελίες και έκανε λόγο για «κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου».

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακρίτριας και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Δες στο παρακάτω βίντεο από το Πρωινό τη στιγμή που η πρεσβυτέρα εισέρχεται στο γραφείο της Ανακρίτριας, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Read More

And More