Στον τελικό του MasterChef ο Σταυρής Γεωργίου! Αποχώρησε συγκινημένος ο Τζον

Στον ημιτελικό του MasterChef, στο επεισόδιο της Δευτέρας, «ακόνισαν» τα μαχαίρια τους οι τέσσερις φιναλίστ. Στόχος; Μα φυσικά τα πολυπόθητα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR. Σε μια απαιτητικότατη δοκιμασία, ένας μόνο θα έπαιρνε το εισιτήριο προκειμένου να βρεθεί απευθείας στον μεγάλο τελικό και σίγουρα δεν αποτέλεσε εύκολη υπόθεση.

Με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, να δυσκολεύονται να αποφασίσουν, εκείνος που κατόρθωσε να παρουσιάσει το ωραιότερο πιάτο ήταν ο Σταυρής Γεωργίου!

Έτσι, ο Κύπριος διαγωνιζόμενος πέρασε στον τελικό αφήνοντας πίσω την Μαρία Μπέη, τον Τζον Ρεάνο και τον Σταύρο Βαρθαλίτη! Ο Τζον Ρεάνο, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη βαθιά χαρά που ένιωσε με το αποτέλεσμα για τον καλό του φίλο ξεσπώντας σε λυγμούς στην κάμερα του MasterChef.

Δυστυχώς αυτός που δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, αλλά ούτε και στην τελική τριάδα ήταν ο Τζον, ο οποίος αποχώρησε από τον Διαγωνισμό Μαγειρικής, απογοητευμένος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

«Είναι το πιο όμορφο ταξίδι που έχω κάνει στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ όλους σας μέσα από την καρδιά μου» τόνισε, εμφανώς συγκινημένος, ο Τζον Ρεάνο στους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη. «Έχω περάσει δύσκολα. Δεν είναι πάντα όλα ευχάριστα και χαρούμενα αλλά ποτέ δεν παράτησα τίποτα. Πάντα πάλευα και γι’ αυτό, νομίζω, έχω φτάσει εδώ που είμαι σήμερα».

Read More

And More