Στράτος Τζώρτζολου: Κάηκε το εστιατόριο που εργάζεται ο γιος του, Αλκιβιάδης – Βίντεο ντοκουμέντο

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο εστιατόριο που εργάζεται ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου, στην Αστόρια. Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το κατάστημα, όμως κανένας άνθρωπος δεν έπαθε τίποτα.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου μίλησαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” και περιέγραψαν όλα όσα έγιναν. “Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι. Οι τρεις κολλητοί και η οικογένειά τους μένουν ακριβώς επάνω από το κατάστημα και η φωτιά έφτασε εκεί, αλλά ευτυχώς βγήκαν έξω πριν γίνει κάτι κακό. Το μαγαζί καταστράφηκε όλο. Δεν υπάρχει τίποτα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε. Χρειάζονται 120.000 ευρώ. Αυτή η πιτσαρία απευθύνεται σε όλους. Όλοι την ξέρουν”, ανέφερε αρχικά ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού είναι σκηνοθέτης και έχει αναλάβει τα social media της πιτσαρίας. Όλοι μαζί δημιούργησαν μια σελίδα, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα, έτσι ώστε η πιτσαρία να φτιαχτεί ξανά. Στο πλευρό τους βρίσκεται φυσικά και ο Στράτος Τζώρζογλου. Μπαμπάς και γιος έχουν να συναντηθούν έξι μήνες, όμως η επικοινωνία τους είναι καθημερινή.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπαν για τη φωτιά:

 

Read More

And More