“Sunday Live”: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στον ΑΝΤ1. Δες το απολαυστικό, backstage βιντεάκι της Ζέτας και του Νίκου…

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία του “Sunday Live”, του άκρως φιλόδοξου σόου του ΑΝΤ1 το οποίο ευελπιστούν οι ιθύνοντες να έρθει και να καταφέρει να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας και φυσικά και στους πίνακες τηλεθέασης.

Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια, Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του καναλιού του Αμαρουσίου που βάζει τα καλά του κι έρχεται στους δέκτες μας για να μας προσφέρει άφθονες δόσεις γέλιου και τηλεοπτικής διασκέδασης, την οποία όλοι έχουμε ανάγκη.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες ο Νίκος και η Ζέτα τρέχουν πανικόβλητοι, γιατί εκτός από γυρίσματα και θέατρα, τώρα έχουν και τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει σε σχέση με το σόου, μιας και έπρεπε να κάνουν την επίσημη φωτογράφηση του καναλιού, αλλά και να γυρίσουν και το σχετικό, τηλεοπτικό τρέιλερ, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν χθες βράδυ και η Ζέτα μέσα από τα προσωπικά της social media, θέλησε να μας δώσει μία μικρή γεύση από το τι συνέβαινε backstage. Βιντεάκι απολαυστικό το οποίο και σου παρουσιάζω παρακάτω.

Κατά τα άλλα; Το “Sunday Live” έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας την Κυριακή στις 4 Φλεβάρη στις 9.00 το βράδυ και ένα είναι σίγουρο. Προσωπικά αυτή τη πρεμιέρα δεν θα την χάσω, μιας και βαρέθηκα το… κυνήγι της καρύδας.

Read More

And More