To “Survivor”, ο ΣΚΑΙ και η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα…

Σε ρυθμούς… “Survivor” χορεύει σήμερα το κανάλι του Φαλήρου, μιας και το πολυσυζητημένο ριάλιτι είναι και πάλι στους δέκτες μας!

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, από χθες το βράδυ “Διάσημοι” και “Μαχητές” έχουν πέσει και πάλι με τα μούτρα στη μάχη της… καρύδας και των δεκαπέντε λεπτών δημοσιότητας, για την οποία λατρεμένη θα τους δούμε να κάνουν για περίπου έξι μήνες τα… πάντα-όλα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρεμιέρα του αγριάλιτι σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης, γι ΄αυτό και το γιορτάζουν στο ΣΚΑΙ ανοίγοντας σαμπάνιες και στέλντοντας επίσημες ανακοινώσεις.

“…2.575.124 τηλεθεατές υποδέχθηκαν την πρεμιέρα του «Survivor» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Στο νεανικό κοινό 15-44 έφθασε μέχρι 60,8%, όταν κατά μέσο όρο σημείωσε 56,5% και στο σύνολο 45,7% μονοπωλώντας την τηλεθέαση καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής του.

Χαρακτηριστικά στις γυναίκες 15-24 σημείωσε μέσο όρο 70,7%, όταν στα παιδιά 6-14 ετών σημείωσε 64,5% και στις ηλικίες 15-24  62,1%.

Με ελικόπτερα προσγειώθηκαν Διάσημοι και Μαχητές στο στίβο μάχης. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στον πόντο και η νίκη πήγε στους Μαχητές με 10-9 .

Ο Σάκης Τανιμανίδης δε σφύριξε μόνο τον πρώτο αγώνα αλλά κάλεσε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινώσει τις αλλαγές του φετινού  «Survivor».

Πρώτη: θα υπάρχει ένα νέο έπαθλο, που θα ακολουθεί ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παικτών στην παραλία.

Δεύτερη: οι ατομικές ασυλίες δεν θα προκύπτουν μόνο από τον αγώνα της ατομικής ασυλίας. Ο πρώτος που θα κερδίζει ατομική ασυλία από την ηττημένη ομάδα θα είναι αυτός που θα έχει πάρει τις περισσότερες ατομικές νίκες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων των προηγούμενων ημερών. Ο δεύτερος νικητής θα προκύπτει από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Τρίτη: θα μπουν στο παιχνίδι νέα πρόσωπα, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος θα αντικαθίσταται.

Απόψε, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  η συναρπαστική συνέχεια, όπου οι «Διάσημοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τους  «Μαχητές».

Ποιες είναι οι πρώτες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν; Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν οι ομάδες στη δεύτερη μεγάλη αναμέτρηση; Ποιο είναι το έπαθλο;…”

Read More

And More