Το “Survivor Panorama” είναι πάλι… εδώ! Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες της Ντορέττας Παπαδημητρίου…

Το “Survivor Panorama” είναι και πάλι… εδώ, μόνο που πια… εδώ δεν είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Τι; Σε μπέρδεψα λατρεμένη;

Η Ντορέττα από σήμερα είναι με κάθε επισημότητα η νέα οικοδέσποινα του “Survivor Panorama”, που επέστρεψε δριμύτερο στους δέκτες μας, ενώ για το χατίρι της παρουσίασης της συγκεκριμένης εκπομπής, θυσίασε την παρουσίαση του “ΕΔΩ”, που πλέον δεν είναι “ΕΔΩ”!

Με άλλα λόγια; Η Ντορέττα ξεκίνησε από σήμερα με κάθε επισημότητα την… έρευνα στα άδυτα του αγριάλιτι του ΣΚΑΙ, έχοντας βεβαίως δίπλα της και τους περσινούς… τηλε-πεινασμένους, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πως ακριβώς η Ντορέττα καλησπέρησε τους τηλεθεατές και ποιά ήταν τα πρώτα της λόγια, από την θέση πια της οικοδέσποινας του “Survivor Panorama”;

“…Καλώς ήρθατε στην πρεμιέρα του “Survivor Panorama”. Πρόκειται για μία εκπομπή που έχετε αγαπήσει από πέρυσι και η οποία αποτελεί στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, την φυσική εξέλιξη του “ΕΔΩ Survivor”, που παρακολουθούσατε μέχρι την Παρασκευή.

Θα είμαστε εδώ κάθε μέρα από τις 5:30 μ.μ. και θα λέμε το οτιδήποτε συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο. Πράγματα που βλέπετε εσείς στα επεισόδια που προβάλλονται το βράδυ… Πράγματα που δεν βλέπετε, αλλά θα τα βλέπετε μόνο εδώ αποκλειστικά.

Τα πλάνα μας φυσικά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το επεισόδιο της ημέρας. Και όλα τα σχόλια, τα συναισθήματα, οτιδήποτε ζουν οι παίκτες, τις εμπειρίες τους, τις σκέψεις τους.

Επίσης, αυτοί που θα φεύγουν από το παιχνίδι θα έρχονται εδώ για να μας περιγράψουν όλη την εμπειρία του Survivor…”, δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μας απέδειξε φέτος, πως τελικά αντέχει στα… δύσκολα! Στα πολύ δύσκολα!

Read More

And More