«Σχεδόν ενήλικες»: 3 λόγοι που αξίζει να δεις τη νέα σειρά του Mega

Το Mega έχει επιστρέψει δριμύτερο αυτή τη σεζόν και εκτός από ξεχωριστές και αποκαλυπτικές εκπομπές, πλέον υπάρχουν στο πρόγραμμά του και δύο αρκετές ενδιαφέρουσες σειρές, η «Έξαψη» και το «Σχεδόν Ενήλικες». Η σειρά της Μυρτώς Κοντοβά αποτελεί μια σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε. Το «Σχεδόν Ενήλικες» θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21:00 και αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που αξίζει να ξεκινήσεις να το βλέπεις!

  • Ένας από τους βασικούς λόγους είναι φυσικά το καστ, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους πολύ ταλαντούχους σε διαφορετικούς ρόλους από ό,τι τους έχουμε συνηθίσει. Στη σειρά συμμετέχουν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς τους, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Μάκης Παπαδημητρίου αλλά και η υπέροχη Θεοδώρα Τζήμου και φυσικά το “νέο αίμα” ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης, οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί ενσαρκώνουν ρόλους ανθρώπων που είναι γύρω μας, είμαστε εμείς!

  • Ο δεύτερος λόγος δεν είναι άλλος… από την Μυρτώ Κοντοβά! Η δημιουργός μερικών από των πιο επιτυχημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης πλάθει για ακόμα μία φορά υπέροχους χαρακτήρες, με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Και στη νέα της σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» πρωταρχικό ρόλο έχουν το αιχμηρό χιούμορ, οι μοναδικοί και έξυπνοι διάλογοι και οι σπαρταριστές ατάκες. Από τα «Υπέροχα πλάσματα» και το «Μίλα μου βρώμικα» που μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές, η Μυρτώ Κοντοβά επιστρέφει δέκα χρόνια μετά, γράφοντας για τους Έλληνες και όσα τους απασχολούν στα πρώτα χρόνια της επιστροφής στη… μετά – κανονικότητα.

  • Ο τρίτος λόγος αφορά… την υπέροχη πλοκή! Με σφιχτοδεμένη κωμική πλοκή, κινηματογραφικό γύρισμα, αναπάντεχο κάστινγκ και με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων» είναι τόσο ξεκαρδιστικό και συγκινητικό που θέλεις να βουτήξεις μέσα κι εσύ. Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020, θα είναι το αγαπημένο ραντεβού́ των τηλεθεατών με τη σύγχρονη ελληνική́ μυθοπλασία. Αυτή́ η σειρά τα έχει όλα: αστείες στιγμές, τρυφερότητα, έρωτα, μουσική ακόμα και απαγωγές.

Μέσα στη μετα-life style εποχή́, στη γειτονιά́ με τα σουβλατζίδικα, τα post modern –μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από́ τον παλιό́ κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά́, έχοντας επιβιώσει από́ την ελληνική́ κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό́ νόμο, την ανεργία, τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το θυμικό́ του Έλληνα συγκρούεται με το ευρωπαϊκό́ μοντέλο ζωής με πρωταγωνιστές «Σχεδόν Ενήλικες» που προσπαθούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους. Το στοίχημα: είναι εύκολο να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από́ εδώ και στο εξής;

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,

Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Σήμερα στις 21:00 στο Mega το δεύτερο επεισόδιο!

Read More

And More