Συγκινεί η Δέσποινα Καμπούρη για την εγκυμοσύνη της – «Έπρεπε να περιμένω μία εβδομάδα για να μάθω αν το μωρό ήταν υγιές»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Θάλειας Ματίκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της κύησης, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως και η ίδια είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα αντίστοιχο γεγονός.

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας να κάνει μια εξέταση β΄ επιπέδου, όπου μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν μιλάμε για ένα μικρό έμβρυο και εκεί να σου πει ότι δεν είναι καλοί οι δείκτες και οι εξετάσεις, όπου εκεί θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να δουν αν το μωρό πάσχει από σοβαρά σύνδρομα. Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης. Είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία, το έχω περάσει και εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη. 

Και συνέχισε: «Είχα κάνει αμνιοπαρακέντηση και εμάς κάποιοι δείκτες ήταν ψηλά και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έπρεπε να πάρω την απόφαση για να βάλω μια υπογραφή και μετά να περιμένω μια εβδομάδα ατελείωτη και ατέρμονη για να μάθω αν το μωράκι ήταν υγιές. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Read More

And More