Συγκινεί η Μπέσσυ Αργυράκη: «Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει και αν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπεράσω»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Πάνο Παπαδόπουλο έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια περνάει δύσκολες ώρες από το απόγευμα της Τετάρτης 25/1 καθώς έφυγε από τη ζωή το πολυαγαπημένο της σκυλάκι, γεγονός που την έχει στενοχωρήσει πολύ.

«Να πούμε ότι όταν χάνεις ένας σκυλάκι, είναι αν να χάνεις ένα μέλος της οικογένειάς σου. Δεν είναι υπερβολή αυτό, γιατί εδώ μπορεί να πουν κάποιοι ότι στον κόσμο χάνονται παιδιά, αυτό είναι το θέμα; Ο καθένας στο σπίτι του έχει μέλη της οικογένειάς του. Οι άνθρωποι που είναι καλόψυχοι σίγουρα το θεωρούν μέλος. Θα ήθελα όσοι παίρνουν σκυλί να του φέρονται ως μέλος», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη. 

Και συνέχισε: «Είναι αβάστακτο το θέμα, δεν μπορείς να το διαχειριστείς, αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει και αν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπεράσω. Προς το παρόν όπου και να κοιτάξω στο σπίτι μου ψάχνω το σκυλάκι, νιώθω ότι κάπου θα τρέξει. Η κατάσταση είναι αφόρητη. Λένε ότι ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός και θέλω να πιστεύω και εγώ το ίδιο. Θέλω να πιστεύω ότι ο «Τσαρλούκος» θα πάει με τους αγγέλους στον ουρανό γιατί ήταν ένα πολύ καλό σκυλάκι». 

Τον Τσάρλι τον είχα βρει στον δρόμο και τον πήρα σπίτι. Τον αγάπησα πολύ και πλέον το σπίτι είναι άδειο. 

Read More

And More