Συγκινεί ο John Lygnos: «Η Μυριέλλα Κουρεντή με έσωσε από την μαυρίλα μου, είχα χάσει την ελπίδα»

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο John Lygnos μίλησαν στο Πρωινό μας και στην Ελένη Μουστάκη, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια για τη σχέση τους.

«Με έχει σώσει από την μαυρίλα μου γιατί όταν την γνώρισα είχα χάσει την ελπίδα για τη μουσική, μου έδωσε μια φωτιά που την είχα ανάγκη», εξομολογήθηκε αρχικά ο νεαρός μουσικός.

Για τη σχέση τους ο John Lygnos ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι όπως νομίζετε όλοι. Η σχέση μας βασίζεται στην αγάπη, στον σεβασμό στην ανιδιοτέλεια και στο Survivor όταν έγινε κάποιο σκηνικό, εγώ δεν ένιωσα προδομένος ούτε ένιωσα άσχημα γιατί μεταξύ μας έχουμε τους δικούς μας κανόνες, τον δικό μας κώδικα επικοινωνίας. Είμαστε πάρα πολύ καλά», δήλωσε για τη σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Από πλευρά της η γνωστή ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε: «Αυτό που χαρακτηρίζει και τους δυο μας και μας έφερε πολύ κοντά, είναι πως δεν μας αρέσει να βάζουμε ταμπέλες (…) Δεν είναι πλούσιος, είναι βιοπαλαιστής κανονικά», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή για τον John Lygno στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Read More

And More