Συγκινεί ο Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Η Φώφη Γεννηματά έδινε μια διπλή μάχη»

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό για τη Φώφη Γεννηματά και τη σχέση του με την αείμνηστη πολιτικό και αρχηγό του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής

«Το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το πόσο προσιτός άνθρωπος, με ήθος και φιλότιμο. Η Φώφη Γεννηματά μου έστειλε στο Facebook να της στείλω το βιογραφικό μου. Έπαθα σοκ», είπε αρχικά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης για τη Φώφη Γεννηματά, η οποία στις 25/10/2021 έφυγε τη ζωή, έχοντας παλέψει γενναία με τον καρκίνο.

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν λίγο σαν μητέρα, το στοιχείο της στοργικότητας είχε μεγάλη σημασία, ήταν εκεί στο προσωπικό σου πρόβλημα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Για τον θάνατό της αλλά και για την δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να εκφωνήσει τον επικήδειό της, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης αποκάλυψε με συγκίνηση πως: «ένιωσα τεράστιο βάρος και ευθύνη, όταν κλήθηκα να εκφωνήσω τον επικήδειο της Φώφης Γεννηματά. Η Φώφη Γεννηματά έδινε μια διπλή μάχη, της ζωής της, μαζί με την πολιτική διαδρομή. Κάνεις μας δεν ήξερε τι τραβούσε».

Read More

And More