Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: «Η μητέρα μου αρρώστησε πάρα πολύ βαριά, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Μία συνέντευξη, κατάθεση ψυχής έδωσε ο Στέφανος Κορκολής στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Νικολαΐδου.

Ο μουσικοσυνθέτης, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά την δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν η μητέρα του αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια.

«Η μητέρα μου αρρώστησε πάρα πολύ βαριά όταν ήμουν στην εφηβεία. Ήταν ένα πολύ γερό χτύπημα. Δυστυχώς ήταν ένα αυτοάνοσο που δεν μπορεί ποτέ να διορθωθεί. Μεγάλο σκοτάδι μπήκε στο σπίτι όταν αρρώστησε, γιατί είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Ποτέ όμως δεν υπήρξε η έννοια του πανικού ή έννοια του να μας δείξει η μητέρα μου πως πονάει και πώς το βιώνει», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

Και συνέχεια: «Την ώρα που το έμαθα έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σοκαρίστηκα και δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν γύρισα στο σπίτι μου μετά το πρώτο χειρουργείο, ήταν στο σπίτι ένα πακέτο τσιγάρα και το πήρα και το έλιωσα. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα αρχίζεις να κάνεις οικονομίες στους ανθρώπους δίπλα σου. Ότι είναι περιττό και τοξικό το πετάς». 

Κλείνοντας ο Στέφανος Κορκολής εξομολογήθηκε: «Σκέφτηκα αρκετές φορές να κάνω οικογένεια, μετά την αρρώστια μου όμως δεν το σκέφτηκα ξανά. Όσο και αν φαίνεται περίεργο  αυτό που λέων, δεν θα ήθελα ποτέ να ρισκάρω κάτι τέτοιο».

Read More

And More