Συγκινεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Κοιτάζω τον Νίκο Πολυδερόπουλο και λέω τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και τον συμπρωταγωνιστή του στο θέατρο, Νίκο Πολυδερόπουλο ο οποίος «έχασε» ξαφνικά τον αδελφό του τα περασμένα Χριστούγεννα.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μία φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Εγώ είμαι το νούμερο 12. “Έχασα” τον μικρό μου αδελφό από χειροβομβίδα. Μετά το δυστύχημα σταμάτησα να μιλάω για τρία χρόνια, είχα ένοχες και τύψεις για τον θάνατο του αδελφού μου γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα χωρίς να ξέρω τι ήταν. Γεννήθηκα με δίδυμη αδελφή με διάφορα 12 ωρών, εκείνη “έφυγε” 6 μηνών από αφυδάτωση» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Έπαρση δεν είχα ποτέ γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μία γείωση. Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδελφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδελφάκι του που χάθηκε έτσι;» αποκάλυψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Read More

And More