Ο Χάρης Χριστόπουλος με ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στην πρόωρη γέννηση γέννηση του τρίτου του γιου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο γνωστός φωτογράφος έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια δίπλα στην Αννίτα Μπραντ.
«17/11/25 παγκόσμια ημέρα προωρότητας… Και τώρα που άνοιξε η πόρτα του σπιτιού σου, και ξάπλωσες στο καθαρό σου σεντόνι, τώρα που βρήκες το δρόμο που οδηγεί στην αγκαλιά της καρδιάς μας, βάζω την πρώτη φωτογραφία μας, και την αφιερώνω στις χιλιάδες γονείς πριν από εμάς, και στις χιλιάδες που θα ακολουθήσουν για όσο υπάρχουν άνθρωποι.
Σου κράτησα το χέρι από τον πρώτο χτύπο της καρδιάς σου, και σου υποσχέθηκα ότι θα στο κρατώ έτσι για όσο αναπνέω παλικάρι μου. Κρατήστε σφικτά με όλη την δύναμη της ψυχής σας αυτούς του μικρούς μαχητές της ανάσας. Τους το χρωστάμε. Δεν θα ξεχάσω κανένα από τα πρόσωπα σας που είδα τις ατελείωτες ώρες πάνω και πίσω, από τα πλαστικά κουτιά… Τους το χρωστάμε… Σε ευχαριστώ θεέ μου, σε ευχαριστώ πνοή μου…» έγραψε ο Χάρης Χριστόπουλος.
Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπραντ έχουν δημιουργήσει μαζί μια όμορφη οικογένεια δίπλα στους τρεις γιους τους τους. Σε συνέντευξή τους στο Happy Day η γνωστή make up artist είχε μιλήσει για την πρόωρη γέννηση του τρίτου παιδιού τους.
«Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος. Το να φεύγεις από το νοσοκομείο, χωρίς ένα μωρό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο πρώτες εβδομάδες πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα. Μετά πήραμε δύναμη και σκεφτόμασταν μόνο θετικά, ότι όλα θα πάνε καλά. Τελικά όλα πήγαν καλά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γονείς να έρχονται και να έχεις ουσιαστικά δύο ώρες το 24ωρο να βρίσκεσαι δίπλα στο μωρό σου. Μια ώρα το πρωί, μία το απόγευμα. Περιμένεις αυτή τη στιγμή πότε θα σου πουν ότι ήρθε η ώρα να το πάρεις σπίτι», είχε πει συγκινημένη η Αννίτα Μπραντ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
