Συγκινεί το “αντίο” της Ελένης Μενεγάκη στον Κώστα Βουτσά: “Κάποιες φορές του είχα πει…”

Στην δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια του Alpha, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού και αποκάλυψε τι θα θυμάται πάντα από εκείνον, αλλά και τι της είχε πει σε μία από τις συνεντεύξεις που του είχε πάρει.

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος σε όλους μας Κώστας Βουτσάς. Έχουμε περάσει τόσο ωραίες στιγμές μαζί του… Τον είχαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή μας και όλα αυτά τα χρόνια ένα μήνυμα μας πέρναγε πάντα: Γερνάει κανείς όταν γεράσει στην ψυχή. Εκείνος που είναι νέος στη ψυχή και το μυαλό, παραμένει στη ζωή του όλη νέος.

Ο Κώστας Βουτσάς νομίζω πώς έφυγε από τη ζωή χαμογελώντας μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω πώς ήταν οι τελευταίες του στιγμές, εγώ όπως και εσείς έτσι θέλω να τον θυμάμαι, χαμογελαστό να μας λέει πως μια μέρα χωρίς γέλιο δεν είναι καλή μέρα…

Ο Κώστας μας έμαθε πολλά και μας έδωσε πολλά τρελά χαμόγελα. Ο Κώστας μέχρι τις τελευταίες του στιγμές ήταν πάντα στο σανίδι. Θυμάμαι πώς κάποιες φορές του είχα πει αν έχει πάρει σύνταξη και μου είπε “Τι λες Ελένη μου; Εγώ είμαι νέος και θα δουλεύω μέχρι την τελευταία μέρα”», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More