Συγκινημένη η Χριστίνα Βίδου στον αέρα της ΕΡΤ με την καλεσμένη της: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Για τον αγώνα που δίνει 54 μήνες για να δικαιωθεί η μνήμη του μονάκριβου γιου της, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το 2019,  μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ η Κατερίνα Τζιάλλα.

«Συνειδητοποίησα ότι το να σκοτώνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο είναι πλημμέλημα» είπε ενώ ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα που συμφώνησαν στην αλλαγή του άρθρου 290Α του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας λέγοντας ότι «τα τροχαία δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα».

Η συγκλονιστική της εξομολόγηση, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη τόσο την Χριστίνα Βίδου όσο και τους τηλεθεατές της ενημερωτικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης. Γι’ αυτό και ολοκληρώνοντας την συζήτηση τους, όντας και η ίδια μητέρα μιας κορούλας, η δημοσιογράφος σηκώθηκε όρθια για να σταθεί απέναντι από την κα. Τζιάλλα και να εκφράσει την συμπαράσταση της με μια πολύ τρυφερή αγκαλιά.

 

«Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που μου έχετε δώσει γιατί ήταν πολύ σημαντικό να φανεί αυτός ο αγώνας μου. Όχι για να κερδίσω κάτι εγώ, γιατί εγώ δεν έχω κερδίσει κάτι, αλλά για να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση τη δική μου. Καμία άλλη» υπογράμμισε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή που έχασε στην άσφαλτο την ζωή του.

Τότε ήταν που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής έσπευσε να αγκαλιάσει, για δεύτερη φορά, την καλεσμένη της.

Read More

And More