Συγκινημένος ο Τάσος Κωστής με την Αγγελική Δαλιάνη: «Έχει χαραχτεί μέσα μου αυτή η σκηνή»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού μίλησε ο Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Μαρία η άσχημη», ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε σε ένα δυνατή σκηνή στο γάμο της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη.

«Η ‘Μαρία η άσχημη’ ήταν μια πάρα πολύ ωραία ιστορία. Στη σειρά, η Αγγελική δούλευε και στα δύο πλατό που είχαμε και δεν προλάβαινε να φάει. Όταν ερχόταν στο σπίτι και γυρίζαμε τις σκηνές, δεν σταμάταγε να τρώει, μου έλεγε ‘όταν είμαι μαζί σου, θέλω να τρώω’. Ένιωθε οικία», είπε ο Τάσος Κωστής.

Ο Τάσος Κωστής είπε στη συνέχεια: «Στο γάμο της Αγγελικής ήμασταν πολλοί από το σίριαλ, εγώ με τη γυναίκα μου… Και μπαίνει μέσα το ζευγάρι και αρχίσουν τους καθιερωμένους χορούς, ο γαμπρός με τη νύφη, ο μπαμπάς με τη νύφη κλπ… Και είναι η στιγμή που χορεύει η Αγγελική με τον πατέρα της.

Και λέω στη γυναίκα μου “να το κάνω;”. Μου λέει “είσαι τρελός, άστο”. Και λέω θα το κάνω. Σηκώθηκα και ζήτησα την άδεια από τον πατέρα της για να χορέψω μαζί της. Συγκίνηση μεγάλη, δάκρυα πολλά. Μια πάρα πολύ ωραία και δυνατή σκηνή που έχει χαραχτεί μέσα μου», έκλεισε συγκινημένος ο Τάσος Κωστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164