Συγκινήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου – Το on air τηλεφώνημα στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του

Μία ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ο πατέρας της, κύριος Δημήτρης, έχε τα γενέθλιά του. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Love it” έκανε την αποκάλυψη στην έναρξη της εκπομπής και οι συνεργάτες της την παρότρυναν να τον πάρει τηλέφωνο στον αέρα, μιας και – όπως παραδέχθηκε – δεν είχε προλάβει να επικοινωνήσει μαζί του.

Τότε, η Ιωάννα Μαλέσκου τον κάλεσε και εκείνος απάντησε γελώντας, καθώς δεν περίμενε αυτή την έκπληξη. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, συγκινήθηκε ακούγοντας τα γλυκά σχόλια του πατέρα της.

“Τι ωραία έκπληξη είναι αυτή που μου κάνεις. Σε βλέπω και σε καμαρώνω, το θέμα είναι ότι δεν περίμενα αυτή την έκπληξη. Η ευχή που σας δίνω είναι να πάρετε τα χρόνια μου σε πρώτη φάση… Μου αρέσετε πολύ όλοι σας. Πρέπει να συνεχίσετε να έχετε αυτή την αύρα που βγάζετε. Ένα ευχάριστο κλίμα, μία δεμένη ομάδα. Χαίρομαι να σε βλέπω, εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Η έκπληξη αυτή με ταράζει, γιατί μπορεί να είμαι στα έδρανα δεν είμαι στην τηλεόραση”, ήταν τα λόγια που κύριου Δημήτρη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More