Συγκλονισμένος ο Παναγιώτης Φασούλας με τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη – «Μου έδωσε το “φιλί της ζωής”»

Θρήνος στον κόσμο του μπάσκετ με την είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη

Ο γνωστός προπονητής ο οποίος πέτυχε μια λαμπρή καριέρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών μετά από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του.

Συγκινημένος ο Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρετά τον Γιάννη Ιωαννίδη μιλώντας στον ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ειλικρινά είναι σαν μέλος της οικογένειας μου. Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος. Κάποτε θα γινόταν, αλλά προσπαθείς να μην το σκέφτεσαι… Είναι απώλεια για το ελληνικό μπάσκετ, ήταν ο κορυφαίος προπονητής στο ελληνικό μπάσκετ», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Φασούλας.

Σε ερώτηση για το τι θα θυμάται από τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο Παναγιώτης Φασούλας απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου «Θυμάμαι τις κόντρες, το μίσος, τα πλακώματα, τους σκοτωμούς, το άγχος του… Θυμάμαι όταν βρέθηκα στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη, που μου έδωσε το “φιλί της ζωής” όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ και έπρεπε να βρω άλλη ομάδα και πήγα στον Ολυμπιακό», απάντησε ο Παναγιώτης Φασούληας.

«Έχουμε αγαπηθεί και μισηθεί με τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν είχε κακίες και στο τέλος το όραμα του ήταν κάθε φορά η νίκη της ομάδας του… έχουμε συνδέσει τις ζωές μας», κατέληξε ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας στον ANT1. 

Read More

And More