Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Μάριο Ιορδάνου: ” Ξαφνικά ήμουν νεκρός, η Σοφία με έσωσε”

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

Με αφορμή την πρώτη τους δουλειά ως σεναριογράφοι, μίλησαν για τη σχέση τους και το γεγονός ότι συνειδητά δεν απέκτησαν παιδιά, ενώ αναφέρθηκαν στην περιπέτεια της υγείας του Μάριου, όσο βρίσκονταν σε περιοδεία. Μάλιστα, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, η σύζυγός του τού έσωσε τη ζωή. 

Όσον αφορά στη σχέση τους και την απόφαση να μην κάνουν παιδιά, η Σοφά Καζαντζιάν είπε: “Είμαστε παντρεμένοι από το 2014, όμως μαζί είμαστε 13 χρόνια. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Εμένα με γοητεύει και το γεγονός ότι συνδημιουργούμε, βάζουμε στόχους και τους υλοποιούμαι μαζί. Έχουμε αποφασίσει συνειδητά ότι δεν θέλουμε παιδιά, παρά το γεγονός ότι τα αγαπάμε πολύ. Χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που κάνουν συνειδητά παιδιά, αλλά σεβόμαστε και εκείνους που δεν κάνουν. Πρέπει να ξέρεις ότι φέρνοντας ένα παιδί στον κόσμο, θα κάνεις ένα βήμα πίσω εσύ για να έρθει μπροστά το παιδί. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες”.

Έπειτα, ο Μάνος Ιορδάνου περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που βίωσε, όταν έχασε το φως και τις αισθήσεις του: “Ήμασταν περιοδεία όταν είχα ένα ατυχές περιστατικό. Έχασα το φως μου, εξαφανίστηκαν οι παλμοί μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπάει, έχασα τις αισθήσεις μου… Ξαφνικά ήμουν νεκρός… Η Σοφία με έσωσε. Πήρε το φορτηγό της περιοδείας και φύγαμε. Έβγαλε αμέσως το σπασμένο κλειδί από τη μίζα, έβαλε το αντικλείδι και με έτρεξε στο νοσοκομείο. Στην ουσία πέθαινα εκείνη στιγμή”.

 

Read More

And More