Συγκλονιστική εξομολόγηση στο Πρωινό: “Είχα 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κώμα…” video

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλι Μασίνο. Η τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της εδώ και λίγο καιρό, ενώ αποκάλυψε και μια περιπέτεια που είχε με την υγεία της μέσα στο καλοκαίρι.

Όσον αφορά την αλλαγή και τη μετακόμιση σε μικρότερο σπίτι η Τζούλι Μασίνο δηλώνει: “Άλλαξα σπίτι. Το άλλο ήταν 180 τ.μ και αυτό είναι 37 τ.μ. Δεν άντεξα το ενοίκιο γιατί δεν είχα δουλειά. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα γιατί είναι πολλά τα χρόνια που είμαι μόνη, έντεκα χρόνια”. 

Στη συνέχεια, η ίδια εξέφρασε την άποψή της για το Bachelor δηλώνοντας πως είναι ένα γελοίο project: “Το Bachelor είναι γελοίο. Είναι σαν να είμαστε στην Αραβία με το χαρέμι. Δεν είναι επειδή είμαι πιο μεγάλη. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό. Δηλαδή ποιος είσαι εσύ που θα πεις από τις 16 κοπέλες θα πάρω αυτή”. 

Τέλος, η Τζούλι Μασίνο μοιράστηκε την περιπέτεια που είχε το καλοκαίρι με την υγεία της, αφού λίγο έλειψε να πέσει σε κώμα. “Έκανα λάθος με την ινσουλίνη το καλοκαίρι και μπήκα πάλι στο νοσοκομείο για 12 ώρες. Είχα 20 με 25 λεπτά μέχρι να πέσω σε κώμα. Έκανα όλο το βράδυ μέτρηση, κάθε 15 λεπτά και ήμουνα με ορό γλυκόζης, γιατί ήταν 10 φορές παραπάνω. Έκανα το λάθος, αλλά τώρα είμαι καλά”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More