Συγκλονίζει η Super Κική: «Έφτασε πολύ κοντά στον βιασμό, ήμουν ανήλικη, οριακά την γλίτωσα»

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε η Super Κική. Η γνωστή instagrammer μίλησε για τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής της, αλλά και την εμπειρία της στο φετινό J2US. Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση…

Οι προβλέψεις της για το J2US: «Η Μάρα Μεϊμαρίδη θα κερδίσει είναι… βύσμα. Δεν με νοιάζει ποιος θα το πάρει, το λέω και το εννοώ. Και τον Stan τον γουστάρω φουλ, αλλά εντάξει, πρέπει να το πάρει κάποιος νεαρός. Έχει σημασία», είπε αρχικά για το J2US.

Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση:

«Στην δική μου την περίπτωση ήταν πολύ βαρύ το περιστατικό, πήγαινε για βιασμό, οριακά, την γλίτωσα όταν σκαρφίστηκα να πω κάτι και εκείνος φοβήθηκε. Ήταν δύο άτομα βασικά, ο ένας ήταν πάρα πολύ μεθυσμένος, τον έσπρωξα, έπεσε πίσω σε ένα κρεβάτι και κοιμήθηκε, όσο αφορά τον άλλον, δεν μπορώ να τα πω τώρα γιατί είναι μια μεγάλη ιστορία, ωστόσο την περιγράφω αναλυτικά στο βιβλίο μου για το πώς έγινε», αποκάλυψε η Super Κικη.

Και συμπλήρωσε: «Προσπάθησα εξηγήσω πως συνέβαινε αυτό τι θα γινότανε μετά γιατί ήμασταν σε νησί, στη Χίο και δεν θα έμενε τίποτα κρυφό. Ήμουν ανήλικη. Ήμουν 16- 17 ετών, ήταν ζόρικο», ανέφερε καλεσμένη στο After Dark.

 

Read More

And More