Συγκλονίζει η Δήμητρα Παπαδήμα: “Δέχτηκα σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης…”

Ακόμα μία καταγγελία για βία είδε το φως τη δημοσιότητας και αυτή τη φορά από τη Δήμητρα Παπαδήμα. Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά σόκαρε αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχτεί σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης από άνθρωπο νεαρής ηλικίας με εξουσία.

“Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης που αυτό, αν μου ζητηθεί από εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Και αυτό από άνθρωπο νεαρής ηλικίας με εξουσία. Έφτασα να παίρνω χάπια κι από μικρή ηλικία. Με έστειλε μέχρι στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ.

Δεν το είπα σε κανέναν γιατί εγώ ζω από αυτή τη δουλειά. Τόσο φοβισμένη είμαι. Εκφράζομαι μέσα από το βιβλίο μου και την παράστασή μου “Μαρίκα Κοτοπούλη”. Έχω δεχθεί όλων των ειδών παρενοχλήσεις. Δεν με έχουν κλωτσήσει, δεν με έχουν βρίσει. Εγώ ήμουν αυτή που κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά. Δεν περίμενα να ολοκληρώσω τη δουλειά γιατί η ψυχολογική μου κατάσταση, εκεί που με είχαν φέρει, δεν το επέτρεπε”, εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More