Συγκλονίζει η εξομολόγηση της πρώην εστεμμένης, Μαργαρίτας Παπανδρέου, στο T-Live: “Δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί”

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, τα δύο τελευταία χρόνια, ήρθε αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη όταν ο γιατρός της, τής ανακοίνωσε ότι πάσχει από ενδομητρίωση και ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Η καλλονή, η οποία το 2009 στέφθηκε αναπληρωματική Μις Ελλάς, μίλησε στην εκπομπή T-Live και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει…

“Ήθελα να πηγαίνω στο ιατρείο και να νιώθω ότι δεν αντιμετωπίζομαι ως μια προβληματική μανούλα, που δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ήθελα να αντιμετωπίζομαι σαν γυναίκα – ασθενής, που ξυπνάει το πρωί και νιώθει ότι έχουν πάρει φωτιά τα σωθικά της, το στομάχι της, ότι νιώθει ότι δεν μπορεί να αντέξει τον εαυτό της, εκείνη τη στιγμή. Μετά από πέντε χειρουργεία, δεν μπορώ να κάνω παιδί. Θεωρείται θέμα ταμπού ανάμεσα στις γυναίκες… Πριν ένα χρόνο διαγνώστηκα με την ενδομητρίωση. Βιώνω μια αρκετά δύσκολη καθημερινότητα. Είναι δύσκολο να σηκωθείς από το κρεβάτι…” ανέφερε αρχικά η Μαργαρίτα Παπανδρέου.

“Η ενδομητρίωση δεν έχει θεραπεία. Πολλοί γιατροί το περιγράφουν ως ένα είδος καρκίνου, το οποίο ζεις με αυτό. Απ’ όσο γνωρίζω δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Το να γίνεις μητέρα δεν είναι ούτε αυτοσκοπός για όλες ούτε μια γυναίκα είναι λιγότερο γυναίκα όταν δεν μπορεί να κάνει παιδιά με τα ωάριά της” εξομολογήθηκε η όμορφη Μαργαρίτα.

Read More

And More