Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου λίγο πριν την κηδεία του γιου της: «Θα τον φιλήσω, θα τον αγκαλιάσω και θα τελειώσουν όλα»

Συγκλονίζει η Μαίρη Παναγάκου στο Πρωινό, λίγο πριν την κηδεία του γιου της, ο οποίος αυτοκτόνησε το απόγευμα της Δευτέρας 13/2.

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της, ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον Αντώνη Παναγάκο.

«Τραγικές ημέρες είναι και σήμερα είναι μία ημέρα που για τελευταία φορά θα τον αγκαλιάσω, θα τον φιλήσω και θα τελειώσουν όλα. Ένα τέτοιο παιδί, ένας τέτοιος λεβέντης, ένας τέτοιος άρχοντας θα είναι στο χώμα. Είναι συγκλονιστικό, δε μπορώ να σκεφτώ ότι το παιδί μου θα είναι δίπλα δίπλα σε ένα νεκροταφείο. Κι εγώ ζω… γιατί; Μόνο για να μπορέσω να τα πουλήσω όλα και να φύγω μακριά από αυτόν τον καταραμένο τόπο. Μου τους πήρε όλους» είπε με λυγμούς η Μαίρη Παναγάκου κι αποκάλυψε την επιστολή που της έγραψε ο αυτόχειρας:

«Αυτό μου είχε γράψει στην επιστολή “γλυκιά μου μανούλα, εσύ έχεις πάρα πολύ κόσμο, δεν θα σε αφήσουν”. Και δεν με άφησαν. Αλλά και εκείνος ατελείωτα μηνύματα αγάπης, έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More