Στο T-Live!

Συγκλονίζει η παιδική φίλη του 19χρονου Άλκη – Το ταξίδι στο Μιλάνο που δεν πρόλαβε να κάνει

Συγκλονισμένη δηλώνει στο T-Live η παιδική φίλη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Τα δυο παιδιά ήταν φίλοι από την Α’ Δημοτικού, είχαν μια πολύ στενή σχέση και η νεαρή κοπέλα θα τον έχει για πάντα στην καρδιά της.

Μάλιστα, η Ιζαμπέλα ζει μόνιμα στο Μιλάνο και ο Άλκης προγραμμάτιζε να ταξιδέψει για την Ιταλία και να περάσουν χρόνο μαζί. Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Το κορίτσι δηλώνει συγκλονισμένο όχι μόνο γιατί έχασε τον παιδικό της φίλο αλλά και επειδή λόγω απόστασης δεν κατάφερε να βρεθεί στην κηδεία. 

«Ο Άλκης ήταν χρυσός άνθρωπος, είχε μια χρυσή καρδιά. Έφυγε με πόνο, δεν έφυγε με ωραίο τρόπο. Πόνεσε πολύ ήταν στο άκυρο εντελώς. Δεν το περίμενε κανένας, απλά γυρνούσε σπίτι του. Στεναχωρήθηκα… Όταν είδα το βίντεο ξέσπασα ξανά σε κλάματα. Έπαθα κρίση πανικού για ένα 15λεπτο, ήμουν χάλια. Τον είχα πάρα πολύ ψηλά.

Ήταν πραγματικά φίλος μου, ήταν πάντα κοντά μου ό,τι γινόταν. Ήταν ευγενικός, χαμογελαστός, δεν κρατούσε ποτέ κακία. Ήταν πάντα χαρούμενος με τις χαρές των άλλων, είχε συμπόνοια. Μου είχε πει ότι σκεφτόταν να με επισκεφτεί στο Μιλάνο. Δεν πίστευα ότι ήταν τόσο μικροί σε ηλικία αυτοί οι άνθρωποι που το έκαναν, δεν το περίμενα. Πώς μεγάλωσαν αυτοί οι άνθρωποι; Πώς το βίωσαν οι φίλοι του; Ο Άλκης δεν ήταν οπαδός. Δεν τη συνηθίζεις την απώλεια, ούτε τη δέχεσαι. Ήμασταν πολύ κοντά. Θέλουμε δεν θέλουμε προχωράμε μπροστά, αλλά δεν είμαι έτοιμη…» εξομολογήθηκε η Ιζαμπέλα. 

 

Read More

And More