Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους, ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Κυψέλη». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και από την οποία βγήκε νικητής. 

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα.

Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε από τους ίδιους κινδύνους» εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More