Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο πατέρας μου με πήγε στο ορφανοτροφείο σε ηλικία 5 ετών, με είδε ξανά στα 18»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Γιώργο Κρικοριάν.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις στιγμές που έζησε στο ορφανοτροφείο, αλλά και για τον πατέρα του.

«Μπορεί να με ρίξει ψυχολογικά αν στο δρόμο παραμερίσω για να περάσει κάποιος και δεν μου πει ένα “ευχαριστώ”. Το πρωί πάντα λέω δυο φορές “καλημέρα” σε οποίον συναντώ. Πιστεύω ότι οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουμε χάσει την απλή καθημερινότητα. Μου δίνει χαρά να μην κουβαλάω μαζί μου κινητό. Η γυναίκα μου χειρίζεται τα δικά μου social media και μου λέει ότι χάνω χρήματα. Αδιαφορώ. Οι απολαβές μου είναι η καθημερινή επαφή με τον γιο μου και βόλτες με φίλους», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Όσον αφορά στη σχέση με τον πατέρα του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέφερε: «Χάρηκα που ο πατέρας μου μου ζήτησε συγγνώμη, κατάλαβα ότι τελικά ήμουν κάλο παιδί. Ο πατέρας μου με πήγε στο ορφανοτροφείο όταν ήμουν πέντε ετών και με είδε ξανά αντράκι στα δεκαοκτώ. Ίσως ξύπνησα στον πάτερα μου πράγματα που δεν του άρεσαν και έπρεπε να ανοίξει την αγκαλιά του και να με δεχτεί. Ο πατέρας μου δεν με δέχτηκε και το κατάλαβα γρήγορα. Δεν ξέρω αν απέτυχε ως μπαμπάς. Τώρα είμαι υπερήφανος για τον πάτερα μου γιατί ίδρυσε με τον μακαριστό Νικόδημο Θηβών και Λιβαδειάς το πρώτο Σωματείο Κωφών Ελλάδος. Πριν πεθάνει ο πατέρας μου ζήτησα από τους γιατρούς να τον χαϊδέψω, ήθελα να τον αγγίξω ελευθέρα χωρίς να με καταλαβαίνει».

Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ως μπαμπάς καλούμαι να μην κάνω τα λάθη του δικού μου πάτερα. Έχω πολλές χυλόπιτες στην πλάτη μου. Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος Αναστασιάδης. Με είχε επηρεάσει ο Θάνος Ασκητής που μου είπε ότι πρέπει να παντρευτώ. Μετά τη συζήτηση μας περπάτησα δυο ώρες, από τη Μεσογείων ως το σπίτι μου στον Περισσό. Πιστεύω ότι είμαι κάλος μπαμπάς. Δεν είμαι πατέρας, είμαι μπαμπάς, με τον γιο μου κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Κάθε μέρα φεύγοντας φιλάω τον γιο μου και του λέω να αγαπάει τη μαμά. Λέω στο Θεό πως αν είχα κάνει λεφτά θα είχα κάνει και περισσότερα παιδιά».

Σχετικά με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στα επαγγελματικά του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε: «Αναγκάστηκα να κάνω δουλειές του ποδαριού, οικοδομή, ανιματέρ στην τηλεόραση και θα τα ξαναέκανα με πολλή χαρά. Θα ήθελα στα 55 μου να είχα πάρει ένα σπίτι άλλα δεν μπόρεσα. Ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι οι ηθοποιοί έχουμε μικρούς μισθούς».

Read More

And More