Σύλληψη πρώην παίκτη ριάλιτι: «Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει» λέει η Σοφία Αλεξανιάν

Δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη του 30χρονου πρώην παίκτη του Big Brother που κατηγορείται από 21χρονη Βρετανίδα για βιασμό και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή, η Σοφία Αλεξανιάν, πρώην συμπαίκτριά του στο ριάλιτι μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα .

«O συγκεκριμένος άνθρωπος εμένα μου φαινόταν ότι είχε κάποια σκληρά χαρακτηριστικά, για τα δικά μου δεδομένα. Εγώ διέκρινα στοιχεία σαδισμού, μιας τιμωρίας, εγώ δεν είχα την τρομερή εμπειρία. Ήταν γενικά η στάση του πώς αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις. Τον είχα αποκαλέσει σαδιστή, γιατί μου το είχε βγάλει η ιδιοσυγκρασία του», είπε αρχικά η Σοφία Αλεξανιάν. 

«Ξαφνιάζομαι με την είδηση. Το ότι μπορεί να πιστεύω ότι είναι επιθετικός άνθρωπος, δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια πράξη. Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει. Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα, αλλά όχι να βιάσει. Αυτό το οποίο θυμάμαι όσο ήμασταν στο σπίτι του Big Brother, είναι το ότι μιλούσε συνεχώς για την μητέρα του, οπότε δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, να μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα», κατέληξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι».

Read More

And More