Σύλβια Δεληκούρα: Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της

Η Σύλβια Δεληκούρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στην Μάρτζυ Λαζάρου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της Δημήτρη Λιόση, ενώ αποκάλυψε και τον απίθανο τρόπο που του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στον γιο τους.

«Με τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη δεν ήμασταν πάρα πολύ καιρό μαζί. Ήρθε ξαφνικά και ήταν Θεού δώρο για μένα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα κάνω οικογένεια. Ήμασταν μαζί επτά μήνες. Μέναμε μαζί και όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης είχα καταλάβει ότι το παιδί θα έρθει και θα μας κάνει χαρούμενους. Όταν είδα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, πέρασε όλη η ζωή μπροστά από τα μάτια μου. Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι με πολύ καλές σχέσεις, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θέλω να συμβεί αυτό στο παιδί μου. Την ώρα που έκανα το τεστ ο Δημήτρης πήγε τον σκύλο μας, την Τρούφα βόλτα και βγήκα στο μπαλκόνι και του φώναξα “είμαι έγκυος“.

Εκείνος τα έχασε, ένας γείτονας μου χειροκροτούσε και ήρθε ο Δημήτρης και με κοίταζε και χαρήκαμε. Δεν το συζητήσαμε καν. Στην αρχή δεν ήθελα να παντρευτώ, παρά την πρόταση γάμου. Τώρα θέλω εγώ να παντρευτώ κι όχι εκείνος. Αν αποφασίσω να παντρευτώ θέλω να κάνω θρησκευτικό γάμο.

Στην εγκυμοσύνη πήρα 27 κιλά και για να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι έπρεπε να έρθει ο Δημήτρης από τη δουλειά. Με φρίκαρε αυτή η κατάσταση. Γέννησα με καισαρική γιατί είχα ένα προβληματάκι. Όταν μου έφεραν το μωρό νόμιζα ότι άγγελοι κατέβηκαν στη γη και τραγουδάνε. Δεν πίστευα ότι αυτό το πλάσμα βγήκε από μέσα μου. Θήλαζα για 11 μήνες και το μωρό ήρθε μαζί στην περιοδεία μου» εξομολογήθηκε η Σύλβια Δεληκούρα.

Read More

And More