Συνεργείο του Alpha εγκλωβίστηκε στον Βόλο: «Είναι τρομακτική η κατάσταση, είμαστε ακινητοποιημένοι μέσα στο αμάξι»

Εγκλωβίστηκε συνεργείο του Alpha στον Βόλο, την ώρα που η ρεπόρτερ προσπαθούσε να μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου έμεινε μαζί με τον οπερατέρ στο αυτοκίνητό της, καθώς δεν μπορούσαν να φύγουν όσο οι σφοδρές καταιγίδες είναι σε εξέλιξη.

«Με τη βοήθεια του εικονολήπτη βλέπετε τα δέντρα που έχουν σπάσει, έχουν κλείσει τον δρόμο και την κολόνα της ΔΕΗ που έχει σπάσει και αυτή. Εδώ βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους, πίσω μας, οι οποίοι είναι ακινητοποιημένοι. Γίνονται προσπάθειες και έχουμε προειδοποιήσει την Πυροσβεστική να έρθει να βγούμε, γιατί η στάθμη του νερού ανεβαίνει διαρκώς» σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Στην προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε το σημείο, που έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας στον Άγιο Γεώργιο, έχουμε εγκλωβιστεί στο σημείο όπου ο δρόμος οδηγεί προς την Ανακασιά. Εμείς, λοιπόν, βλέποντας όλη αυτήν την ένταση του φαινομένου τα τελευταία λεπτά, αλλάξαμε δρόμο, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε προς τον Βόλο, όμως ο δρόμος δεν πάει προς τον Βόλο», τόνισε στη συνέχεια και κατέληξε:

«Είναι πραγματικά τρομακτική η κατάσταση εδώ, είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε. Λάβαμε μηνύματα από το 112, ότι απαγορεύονται όλες οι κυκλοφορίες, και στον ορεινό όγκο και στην πόλη. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στην πόλη, είναι πάρα πολύ δύσκολες οι καταστάσεις, είναι απίστευτο το πόσο νερό ρίχνει αυτή τη στιγμή εδώ. Βρέχει και η στάθμη έχει ήδη ανέβει, δεν ξέρω τι θα γίνει».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More